logos2.png
 
 

Er du en ung gründer med en forretningsidé som du vil ha realisert raskt? Bli med på Arctic Accelerator!

NY UTLYSNING:
HØSTEN 2018

 
 
top-banner.jpg
 

VI SØKER:
Ideer som sikrer bærekraftig utvikling

VI TILBYR:
Et utviklingsprogram for unge gründere i Nord-Norge

 
 

BAKGRUNN

 

Lundin Foundation og KUPA samarbeider om et unikt utviklingsprogram – Arctic Accelerator –  som er spesielt rettet mot unge gründere i Nord-Norge, med forretningsideer innenfor fornybar energi, energieffektivisering og bærekraftig utnytting av naturressurser.

Programmet ble gjennomført første gang fra september 2016 til juni 2017, og ble en suksess med søknader fra 23 oppstartsbedrifter, der 6 ble tatt opp i programmet. Etter Demo Day 13. juni, blir 3 av 6 oppstartsselskaper fulgt opp gjennom investeringer og annen bistand.

Arctic Accelerator søkte høsten 2017 etter kandidater til kull 2, og er nå i gang med gjennomføringen. Programmet skal bidra til at flere gründere med innovative forretningsideer innenfor områder som er viktig for arktisk miljø og klima, lykkes i å vokse og skalere sine virksomheter. Målgruppen er oppstartsselskaper eller innovasjonsprosjekter i eksisterende bedrifter styrt av gründere fra 30 år og yngre. Kanskje er det akkurat du som får satt fart på din forretningsidé?

Ny utlysning kommer høsten 2018!

 

Arctic Accelerator
- Nordic Startup Awards Finalist

Arctic Accelerator var finalist i den norske finalen av Nordic Startup Awards i 2017 i klassen «Best Accelerator program»

black bck.jpg
 
 

"Fortsettelsen av Arctic Accelerator viser at vi er i stand til å skape attraktive løsninger for gründere i Nord-Norge som løser nåtidens miljøutfordringer, i samarbeid med internasjonale aktører som Lundin Foundation. Vi ser nå frem til rekrutteringsprosessen, og håper å trekke til oss gründertalenter fra hele landsdelen."

Trond Slettbakk
Administrerende direktør, KUPA

 
 

"Vi er svært glade for å fortsette vårt engasjement i Nord-Norge og vårt samarbeid med KUPA for å gjennomføre Arctic Accelerator-programmet. Dette vil fremme innovasjon innenfor bærekraft og miljø og også entreprenørskap blant norsk ungdom, samt katalysere større tilgang til kapital."

Charlotte Ward
Regionsdirektør, Lundin Foundation

 
bck4.jpg