To intensive og morsomme dager i Tromsø!

20171206_151509.jpg

Første Boot Camp avholdt for kull 2

5.-6. desember kjørte vi i gang programmets første Boot Camp for de fem utvalgte oppstartsbedriftene Local Water, PEK, Foodspot, Pukka Travels og Polarkonsult.

Arctic Accelerator gjennomfører to Boot Camp-samlinger for oppstartsselskapene i løpet av programmet. Den første samlingen for kull 2 ble holdt i Tromsø, og legger grunnlaget for skreddersømmen som hver bedrift mottar de neste 6 månedene.

Samlingen startet med foredrag av finansieringsrådgiver Odd Ståle Dalslåen fra Innovasjon Norge Arktis om etablerervirkemidlene, etterfulgt av Andreas Nilsen fra Flow Coworking som snakket om sine erfaringer fra gründerskap. Resten av samlingen ble viet selskapenes forretningsmodeller.

Over nyttår fortsetter arbeidet mot Mid-way Boot Camp til vinteren, og Demo Day til sommeren der de skal møte investorer.

Marius Stamnes