Fase 1 av Arctic Accelerator 2017/2018 gjennomført

2017-11-01 13.43.49.jpg

10 kandidater deltok i Harstad og Tromsø

Fase 1 av Arctic Accelerator der gründere fra hele Nord-Norge som er 30 år eller yngre inviteres til å presentere sine forretningsideer for et panel, ble gjennomført i Harstad 1. november og Tromsø 7. november.

I forkant av panelpresentasjonene mottok deltakerne råd og veiledning i tidlig fase forretningsutvikling. I alt 10 startups presenterte seg for KUPAs rådgivere, samt investorer, erfarne gründere og rådgiver fra Norinnova TTO.

Nå starter prosessen med å plukke ut de 5 heldige oppstartsbedriftene som får følge programmets Fase 2 frem mot sommeren 2018. I denne fasen går gründerne gjennom et intensivt rådgivingsprogram skreddersydd til den enkeltes behov, med bistand fra en mentor som har spisskompetanse på den relevante bransjen. Dette skal klargjøre dem til Demo Day sommeren 2018.

Her kan du kan lese hva gründerne skal gjennom det neste halve året.

Marius Stamnes